De geplande Verhaegh dag: 18 oktober 2009

Plaats en thema nog onbekend!!

   
Laatste nieuws:

Met trots kunnen we melden dat maar liefst 33 mensen zich hebben opgegeven voor de Verhaeghdag 2009. Alleen Carlo, Joline, Olga en Johan kunnen er helaas niet bij zijn.


Beste Verhaeghjes,

 
Hierbij een tweede bericht over de Verhaeghdag van 18 oktober a.s. Graag zouden wij willen weten met hoeveel personen jullie naar de Verhaeghdag komen. Jullie kunnen het aantal personen opgeven door te antwoorden op deze mail of door te mailen naar sanderverhaegh@yahoo.com.
Graag zouden wij dit (ivm bepaalde reserveringen) voor zondag 27 september weten (speciale wensen zoals vegetarisch eten ook graag even doorgeven). Tevens kunnen we al melden dat de dag 30 euro per persoon gaat kosten. Het goede nieuws is dat dit inclusief eten en drinken is. Het belooft dus een lollige dag te gaan worden. Het geld kan worden overgemaakt naar:
 
Rekeningnr. 147299675
T.a.v. R. Verhaegh te Maasbree
 
Ten slotte willen we dit jaar de competitie om de Verhaegh-wisselbeker zo spannend mogelijk maken. Daarom kunnen de eerste punten al verdiend worden met het raden van de locatie voor de Verhaegh-dag. Deze locatie kan geraden worden door het oplossen van de Verhaegh-quiz die bestaat uit twaalf vragen. Het antwoord op elk van deze vragen bestaat uit één letter en alle letters tezamen vormen het goede antwoord (en dus de locatie van de Verhaeghdag 2009). Degene die als eerste het correcte antwoord naar sanderverhaegh@yahoo.com mailt verdient tien kostbare punten voor de strijd om de Verhaegh-wisselbeker. Hieronder volgen een voorbeeldvraag en de eerste vier vragen van de quiz. De komende weken zullen de andere vragen doorgemaild worden. Alle vragen verschijnen tevens op onze enige echte Verhaegh-website: www.comm-it.nl/verhaegh/.
 
 

 

Vraag

Antwoord

Letter

Vb

Wat is de derde letter van het dorp waar Mat en Marij tegenwoordig wonen?

Asten-Heusden

t

1

Wat is de derde letter van de naam van het tweede kleinkind van Jo en Mia

 

 

2

Wat is de derde letter van de prijs die vorig jaar gewonnen kon worden door de groep die de speurtocht het beste voltooid had?

 

 

3

Wat is de zevende letter van de straat waaraan Riet en Ton wonen?

 

 

4

Wat is de derde letter van het nummer dat Jac en Carlo zongen tijdens het Verhaeghweekend met als thema ‘landen’?

 

 

5

Wat is de tweede letter van de kleur van de bloem  van de corsage die Oma op haar grote feest ter ere van haar 90ste verjaardag op haar jasje gespeld had?


 


 

6

Wat is de derde letter van de naam van de gemeente waarin Jo en Mia vanaf 1 januari 2010 met veel plezier zullen wonen?


 


 

7

Wat is de eerste letter van degene die de Verhaegh-wisselbeker het vaakst gewonnen heeft?


 


 

8

Wat is de eerste letter van de zanger die Willem erg goed bleek te kunnen imiteren tijdens de karaoke op het laatste Verhaeghweekend?


 


 

9

Wat is de elfde letter van de titel van de enige echte Verhaegh-DVD?

10

Wat is de tweede letter in de postcode van Oma?

11

Wat is de vijfde letter van de beide honden van Marleen en Bas?

12

Wat is de vijfde letter van de stad in Engeland waar Sander en Myrna het afgelopen half jaar woonden?

Samengevat:

- Opgeven voor de Verhaeghdag kan tot 27 september op sanderverhaegh@yahoo.com

- Gelieve 30 euro per persoon over te maken op rekeningnr. 147299675

- Tien punten voor de strijd om de Verhaegh-wisselbeker kunnen worden verdiend door de persoon die als eerste de locatie van de Verhaegh-dag 2009 raadt.

- Oplossingen kunnen nog tot zaterdag a.s. worden ingestuurd. Daarna zal de locatie van de Verhaeghdag 2009 bekend worden gemaakt.
 

Hopelijk tot ziens op de Verhaeghdag 2009!

Groeten van het organisatiecomité,

Ruud, Carlo, Sanne en Sander


Terug naar de Verhaegh home page
Naar de COMM-IT home page